Skugga hos oss

Hur är det att plugga på gymnasiet? Hur skiljer det sig mot högstadiet? Nu har du som är nyfiken chansen att testa. Skugga en av våra elever under en dag och få känslan av hur det är att vara elev på Fridagymnasiet. Eller bara hur livet ser ut på gymnasiet.

Att skugga innebär att du följer med en elev på Fridagymnasiet under en dag, själv eller tillsammans med en kompis. Du får vara med på allt från lektioner och grupparbeten till mentorsmöten. Dessutom får du möjlighet att se våra lokaler och, inte minst, att ställa alla dina frågor till någon som vet hur det faktiskt är.

Skugga oss på Instagram (@fridagymnasiet_vbg)
Du kan också Instagram-skugga Linnea, Hilda, Lisa och Alex och uppleva hur det är att gå på Fridagymnasiet. Följ dem i vardagen, träffa deras skolkompisar och lärare och se hur de formar sin framtid här hos oss.

Maila oss en intresseanmälan