Du är välkommen till Fridagymnasiets öppet hus!

Onsdag den 29 november 2017, klockan 18:00-20:00

Kom hit och se hur du kan forma din framtid hos oss. På Fridagymnasiet är det dina personliga intressen, ambitioner och drömmar som står i centrum. Här har du stora möjligheter att påverka din utbildning och göra dina egna val. Vid din sida finns alltid dina lärare och en egen mentor som hjälper dig att lyckas. Vi är en lite mindre gymnasieskola där ingen elev riskerar att försvinna bort i mängden. Här är stämningen nästan familjär och alla känner varandra – både elever, lärare och all personal. Det skapar trygghet och ett bra studieklimat. Kom hit och upplev vår fina skola, smaka på vår goda mat och träffa elever och lärare som kan berätta mer för dig hur det är att gå på Fridagymnasiet. Välkommen!

Fridagymnasiet
Regementsgatan 13

Vill du skugga på FG kan du göra på två sätt:

Du kan kontakta SYV på din skola och berätta vilket program du vill skugga på. SYV tar kontakt med oss för att komma överens om tid för skuggning och du får sen besked via din SYV.

Du kan kontakta oss direkt på info@fridagymnasiet.se och vi kommer överens om lämplig tid för ditt besök. Du måste då själv berätta för din SYV och klassföreståndare för att söka ledigt och berätta vilken tid du fått så att du inte får frånvaro.

Vill du veta mer gå in på:

www.fridagymnasiet.se

www.facebook.com/Fridagymnasiet/?ref=bookmarks